Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Tag på sommerferie i Danmark

Hvis du vil pakke hele familien sammen til sommer, men ikke synes, at det er udlandet, der trækker, så er der heldigvis masser af skønne steder, du kan lade dig betage af herhjemme. Hvis du træder uden for dit eget dørtrin, er der derfor et væld af muligheder for spændende oplevelser – og det kun til en brøkdel af prisen i forhold til en rejse til for eksempel sydens sol med både fly, hotel og forplejning.

Det er blandt andet noget, der gælder, hvis du vælger at tage hele familien med i sommerhus på Fanø.

Hyggen er i fokus

I et sommerhus vil du for alvor komme til at opleve et afbræk fra de daglige rutiner. For selvom der stadig er gængse hverdagsting som madlavning og opvask, du skal tage dig af, så er det inden for andre rammer. De er idylliske og de vidner om afslappethed og hygge. Måske er de også mere primitive, og derfor er det naturligt nogle, familien vil samles om.

Og det er netop essensen af en sommerhusferie. At samles og være sammen. Det sociale er i fokus. Pladsen er trang, men hyggen har aldrig være større. 

En absolut perle

Og der er mange skønne områder i Danmark med sommerhuse. Dog er Fanø en aboslut perle.

Her kan I nyde en smuk natur, hvorfor I kan gå lange ture, tage på skovture eller tage på en aktiv cykeltur. Samtidig kan I nyde det rolige byliv og på den måde også lade jer forkæle blandt de lokale spisesteder og i det hele taget gå på optagelse. Og I kan tilbringe tid i sommerhuset, på terrassen og i sofaen. Det handler nemlig om at slappe af, at være til og bare gøre det, I har lyst til.

Mon ikke at Fanø efterfølgende er et sted, I får lyst til at vende tilbage til? 

Close

Translate »