Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Tid til forårsrengøring

Danmarks Naturfredningsforening holder forårsrengøring den 31. marts og også beboere i Nordhavn kan give en hånd med

• De mange byggerier i Nordhavn efterlader masser af byggeaffald, der på grund af den ofte kraftige vind blæses rundt i kvarteret. Men nu skal der gøres noget ved skidtet. Danmarks Naturfredningsforening har taget initiativ til landsdækkende affaldsindsamling, hvor beboere kan være med til at samle skidtet ind og også i Nordhavn er der arrangeret en affaldsindsamling.

“Nej, dette burde ikke være nødvendigt, men det er det, og derfor mener jeg også, at vi skal give den en skalle og få gjort Nordhavn klar,” lyder kommentaren fra Marc Rener Nyeland, der er med til at arrangere affaldsindsamlingen i Nordhavn.
Der er oprettet event på https://www.affaldsindsamlingen.dk/ men ifølge Marc Rener Nyeland vil nedenstående opslag på facebook være stedet, hvor de lokale informationer vil være at finde, og hvor man også kan tilmelde sig og angive, hvor mange man deltager med. Danmarks Naturfredningsforening hjælper med gear til indsamlingen af affaldet, så for at dimensionere, hvor meget grej der skal hyres ind, vil Marc Rener Nyeland være glad for en tilkendegivelse på facebook. Skulle man gå sukkerkold har Meny lovet at være supporter på affaldsindsamlingen, og Marc Rener Nyeland håber han også, at By & Havn vil hjælpe til.
“Forhåbentlig er nogen klar på en tur i Miljøkajakken. Man har også lov at håbe, at der findes nogle dykkere i området, der vil rydde op på bunden langs Sandkaj,” siger han.
Mødestedet er Göteborg Plads og tidspunktet er fra kl. 9.00 til 11.00
Læs mere her:

Kort over det primære affaldsindsamlingsområde, men har man mod på nabokvartererne er det også helt i orden.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »