Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Til fastelavn i Posthallen

Der var ligefrem kø, da cirka 350 deltagere mødte op til fastelavnsfest med Meny i Posthallen i søndags.

Efter en enkelt forfriskning var både børn og voksne meget ivrige efter at komme igang med at slå på tønder. Og det gik stærkt. Efter et kvarter lå alle tønderne slagne på gulvet, og børn og voksne kravlede rundt for at hamstre alt det slik, som de gemte.

Marianne Stigborg var som en af de få voksne mødt frem i et supermario-tankpasser kostyme, som i opfindsomhed var tæt forfulgt af Annie Svendsens babybel-osteheltekostyme.

Men ellers var det børnene, som havde gjort mest ud af udklædningerne i år. Man så bl.a. Wilaz som græskar, Lucaz som gangster, Elise som John Mogensen – og masser af Ninja Turtles, Spidermans, brandmænd, hekse og ridepiger.

Arrangør Mikael Kristiansen fra Meny var overvældet over fremmødet. Han fik ideen til at holde fastelavn få dage tidligere, da ingen andre så ud til at lave fastelavnsfest i Århusgadekarteret.

“Vi fik omkring 250 tilmeldinger, men er holdt op med at tælle. Det vælter jo ind med mennesker. Jeg tror vist at vi har startet en tradition!” siger Mikael Kristiansen.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close