Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Tips til dig, der ønsker en generel optimering af virksomheden 

Hvis du som leder i en virksomhed har en drøm om, at der skal laves en generel optimering, er der mange forskellige ting, der kan tages til overvejelse. Der er nemlig meget, du kan overveje, der vil være med til at optimere og forbedre din virksomhed – både generelt, men også hverdagen for alle medarbejdere. Læs videre her for at finde gode råd til dig, der ønsker en generel optimering af sin virksomhed. 

Optimer bæredygtigheden 

For at forbedre virksomheden, kan du overveje, hvilket område der kan optimeres. Det kunne eksempelvis være indenfor bæredygtigheden, hvis du føler, at i kunne gøre mere på dette område, for at virksomheden bliver mere grøn. Og det er ikke kun for miljøets skyld, at dette skal overvejes. Din virksomhed kan nemlig også blive mere attraktiv, hvis både kunder, leverandører og samarbejdspartnere kan se, at der tages initiativ. 

ESG står for environmental (miljø), social (samfund) og governance (ledelse). Dette er en tilgang, der kan benyttes i forbindelse med optimering og måling af miljø- og klimamæssige tiltag, der laves i din virksomhed. Med denne kan du give alle en godt indblik i, hvad der i jeres virksomhed gøres, for at øge bæredygtigheden. Læs mere om ESG her

Optimer trivslen blandt medarbejderne 

Noget andet du kan overveje at kigge på, for generelt at kunne optimere din virksomhed, er medarbejdernes trivsel. Dette spiller jo også en stor rolle for hverdagen, og selvfølgelig for dine medarbejderes arbejdsglæde. 

Du kan derfor tage til overvejelse, hvad du helt konkret kan gøre, for at dine medarbejdere vil trives bedre, når de er på arbejde. Her er det også en stor fordel, hvis du lytter grundigt til eventuelle problemer, dine medarbejdere i hverdagen fortæller dig om, så du kan løse disse. På den måde kan du nemlig også være med til at øge trivslen. 

Forbedring af dine lederevner 

Til sidst kan du også tage noget som dine lederevner til overvejelse, for en generel optimering af din virksomhed. Du kan eksempelvis undersøge, om der er nogle kurser du kan melde dig på, som vil have fokus på, hvordan man bliver den bedst mulige leder. 

Her vil du kunne få nye værktøjer og metoder, du kan benytte i din hverdag som leder, så du kan gøre det bedst muligt. Dette er altså guiden til dig, der ønsker en generel optimering af sin virksomhed.

Close