Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

To nye butikker klar til 2021

michalaTo nye butikker trodser krisen. Gourmet-pita og planter på vej til Århusgade i 2021.

Hvis De forbinder pitabrød med et stykke tørt præfabrikeret brød og sund mad med et stykke kylling og lidt spidskål, så kan De heldigvis godt tænke om igen. Garbanzo åbner i starten af det nye år i Nordhavn, og det er med fokus på klassikeren pitabrødet. 

”Vi vil gerne revolutionere pitabrødet, så det bliver saftigt, sundt og velsmagende,” siger Simon Jensen, som er den ene af de to hovedmænd bag Garbanzo.

”Vi bruger marinader og dressinger, og alt, hvad vi serverer, har fået kærlighed i form af at være blevet vendt i noget,” siger Simon Jensen. 

garbanzoHan og Søren Skaarup har i forvejen forretninger i Sværtegade og på Falkoner Alle, men nu er det Århusgades tur til at få en pita-joint. 

Simon Jensen og Søren Skaarup får ikke langt til arbejde, for de bor selv i Nordhavn. De driver snart tre forretninger, og kommer ikke begge til at stå i forretningen i Århusgade.

”Søren er mere den administrative af os, men jeg kommer helt sikkert til at være i forretningen,” siger Simon Jensen og afslører, at de får nøgler til lokalet 1. februar og regner med at åbne senest en måned senere, det vil sige 1. marts.

Planter med service
Et stenkast fra Århusgade 149 ligger Århusgade 132, hvor Greenify åbner omtrent samtidigt. 
”Vi er en planteforretning, som gør meget ud af vores håndplukkede planter og tilbehør,” siger indehaver Michala Kjær-Holm.

Forretningen åbner i selvsamme lokale, som en anden planteforretning for nyligt drejede nøglen om i, men det skræmmer ikke den nye lejer.
”Det er måske lidt modigt, men vi tror virkelig på Nordhavn. Det giver god mening for os at ligge her, fordi mange af vores eksisterende kunder bor herude, og vi har rigtig mange kunder nord for København, som vi lettere kan levere til fra denne side af byen,” siger Michala Kjær-Holm. 

michalaHun har i forvejen en forretning på Islands Brygge, som også fungerer som kontor, men forretningen i Nordhavn kommer udelukkende til at være butikslokale med grønne planter, buketter og tilbehør. Men at være erhvervsdrivende i Nordhavn er også ensbetydende med, at man har en bæredygtig profil. Tropiske planter er jo ikke kendt som det mest bæredygtige.

”Det bæredygtige er helt klart noget, som tiltaler os, og som vi har fokus på. Blandt andet introducerer vi en helt ny økologisk linje af plejeprodukter til planter, ligesom vi har udviklet vores egne krukker og altankasser af genbrugsplast, og vi kører ud og laver planteservice hos kunderne på en el-cykel, når det er muligt” fortæller Michala Kjær-Holm.

Greenify forventes at åbne i Nordhavn 1. marts.

Vinteren er hård ved Nordhavns restauranter

Ny frisør til Nordhavn

YUME lukker, Stelling, Lidl og Zen åbner

 

Close