Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

To unge cykelryttere åbner café på Marmormolen

Fredag i sidste uge var der indvielsesfest for cykelcafeen Palmarès på Marmormolen. Her kommer fokus på cykler, cykler og atter kaffe.

Det var lige ved og næsten, at Palmarès nåede at blive færdig til fredag 11.september kl 14. Her kom der nemlig gæster for at være med til at åbne den lille café på Marmormolen. 

Indehaverne er Rasmus Bøgh Wallin og Magnus Bak Klaris, og hvis man kender de navne, er det formentligt fordi, man er cykelentusiast. De to er nelig cykeltalenter, idet Rasmus har været professionel cykelrytter på holdet Riwal Readynez, og Magnus har vundet Paris-Roubaix for juniorer. 

Nu har de to besluttet at drive en  kombineret café, butik og trænings-testrum sammen.

Vi vil gerne lave noget hyggeligt for de lokale, og de første var her allerede i morges for at købe kaffe, siger Rasmus begejstret.

Men her kommer også til at være et klart præg af cykling. Vi sælger cykeltøj og kommer også til at have et testrum. Vi har nemlig haft et firma før, hvor vi trænede cykelryttere, men vi vil gerne være mere end et klinisk rum, siger Rasmus.

Der er da også alt andet end klinisk i caféen, som har små rum og en disk, hvor man kan købe boller, salat, skyr og kaffe fra Risteriet. 

Og så er der naturligvis også en stor fladskærm, hvor man lige kan se noget god pedalsport.

FAKTA
24-årige Rasmus Bøgh Wallin har kørt for det danske ProTeam Riwal Readynez, men er netop skiftet til Team Synch-Giant.
For mig er det naturligt at skifte til Team Synch-Giant, hvor jeg kan få rammerne til at dyrke elitesport og samtidig have tid til at arbejde med en ny professionel dimension i mit liv: udvidelse af vores træningsplatform samt en ny fysisk cafe i København, som jeg driver sammen med Magnus,” siger Bøgh Wallin i en pressemeddelerlser fra Team Synch-Giant.

24-årige Magnus Bak Klaris’ cykelkarriere har været på pause siden sidste år, hvor han begyndte at studere. Han har tidligere hentet topresultater i Tour de l’Avenir for det danske juniorlandshold. Også han er startet hos Team Synch-Giant, og de stiller begge op for deres nye cykelhold til det kommende DM i Middelfart.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »