Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Tøjbyttemarked i Nordhavn

Der er tøjbyttemarked i Nordhavn søndag 27. august kl. 10.00 – 14.00 ved Orientkaj metrostation.

Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, og er arrangeret af Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro.

Sådan bytter De

1. Ryd op i skabe og skuffer og medbring det tøj/sko/accessories, som De ikke længere brugere. Husk at det skal være rent og i god stand, dvs. ingen huller, pletter osv.

2. Når De ankommer, hjælper vi Dem med at veje det medbragte tøj og fordele det i passende kategorier.

3. Gå på opdagelse i andres medbragte genbrugsguld, og tag det med hjem, som De kan bruge.

Hvorfor bytte?
Der bliver brugt enorme mængder vand til at producere selv den mest basale t-shirt, og der udledes voldsomme mængder kemikalier og mikroplastik under tøjproduktionen. Det gør tøjindustrien til en af de mest forurenende i verden.

Bliv frivillig
Vil De hjælpe til på dagen? Opgaverne kan f.eks. være at hjælpe med at stille borde og tøjstativer op, veje tøj, løbende oprydning, og i det hele taget bare være med på selve dagen. Vi sørger for forplejning, og som frivillig er De selvfølgelig velkommen til at bytte lige så meget De vil. Skriv til louise@miljopunkt-osterbro.dk og hør mere.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »