Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
redmolen betonelementer 3c

16.000 betonelementer ud på Redmolen

Der skal i alt køres 16.000 betonelementer ud på Redmolen. To af de fem bygninger har nu nået deres fulde højde.

Det cirkulære kontorhus ude på Spidsen af Redmolen er nået op i sjette sals højde og er ikke færdigbygget endnu, og kørslen af betonelementer fortsætter nogen tid endnu, fortæller bygherren PFA i det seneste nyhedsbrev om byggeriet. Det cirkulære kontorhus er på 26.000 etagekvadratmetre og får plads til omkring 1.000 medarbejdere.

redmolen nordoe visual okt 2020LÆS OGSÅ: “Det hedder da Redmolen?”

To af de i alt fem byggerier på Redmolen har nået deres fulde højde. Der er tale om kontorhuset på byggefelt 1.18, der har nået sin fulde femte sals højde – og boligbyggeriet på byggefelt 1.21 ud til Nordbasinnet, der er nået op i sjette sals højde. Arbejdet med facader og montering af vinduer er nu i gang på disse bygninger. På de øvrige tre byggefelter fortsætter arbejdet med betonelementer. 

Det cirkulære kontorhus på byggefelt 1.22 også kaldt “Spidsen” er nu fuldt udlejet. Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har underskrevet en lejeaftale og flytter ind i 2023, hvor advokatvirksomheden Bech-Bruun også flytter ind. Der er stadig få ledige lejligheder til salg. Salgskontoren Nordø Projektsalg oplyser, at der lukkes for tilvalg til mange af lejlighederne 1. oktober. Nogle boliger har dog først frist for tilvalg 1. december 2021. Man kan nemlig vælge mellem fire forskellige designlinier i boligerne, skabt af Henning Larsen Architects.

redmolen luftfoto september 03

redmolen kontorhus cirkulaert 3c

Close

Translate »