Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
tour de france official booklet

Tour de France fejres med cykelfestival i Fælledparken

1.-2. juli er der Tour de France, cykelfestival i Fælledparken og folkecykelløbet Tour de København.

Samtidig med, at Tour de France for første gang i historien sættes i gang i København, vil Københavns cykelfestival, FestiVélo åbne i Fælledparken.

Når enkeltstarten i de københavnske gader skydes i gang 1. juli, kan man se løbet på byens største storskærm, opleve koncerter, BørneTour, parkour, talks, superspinning-events, langbordsmiddag, og bæredygtig mad og drikke.

 Eventprogrammet vil løbende blive offentliggjort over de næste måneder.

Dagen efter, 2. juli, vil københavnerne selv kunne opleve  den 13 kilometer lange enkeltstartsrute,  når folkeløbet ‘Tour de København’ finder sted fra kl. 9-12. Her cykler man afsted på samme rute, som de professionelle ryttere har kørt på dagen før. Blandt andet tæt forbi Nordhavn. Ruten går nemlig bl.a. via Østersøgade og Trianglen over Jagtvej, Østerbrogade og Dag Hammerskjölds Allé til Folke Bernadottes Allé og Langelinie.

Børnetour
Under Festivelo afholder Ordrup Cycle Club, Københavns kommune og Danmarks Cykle Union også BørneTour i Fælledparken. Det er et begyndercykelløb for børn og unge i alderen 5-15 år. Og det afvikles få hundrede meter fra Tour de France ruten i Københavns gader, hvor Tour-rytterne suser forbi få timer efter BørneTouren.

BørneTour handler ikke om at cykle hurtigt eller komme først – alle kan være med uanset fart, cykeltype og ambitionsniveau. Alle deltagere modtager guldmedaljer, diplom og goodiebags, og tilmed er der mulighed for at møde den lokale cykelklub på dagen.

BørneTour, som løber af staben i byer over hele landet i 2022 frem mod Tour-starten. Se den samlede kalender på www.børnetour.dk

Stolt over programmet
FestiVélo vil gerne være en bæredygtig festival, så der er tænkt i genbrugsmaterialer, grøn mad og mindre madspild til genanvendelse og affaldssortering. 

Overborgmester Sophie Hæstorp ser frem til Tour-starten og den gule cykelfest:
”Jeg glæder mig helt enormt til, at hele byen samler sig om Touren, og til at vise København frem for alle de mange besøgende og tv-seere, der kigger med. Og så er jeg utrolig stolt over det event-program, vi nu lancerer, der bl.a. byder på cykelfestival og cykelløb for alle, der har lyst til at prøve kræfter med Tour-ruten,” siger hun.

Close

Translate »