Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Tour de France tæt på Nordhavn

tourVerdens bedste cykelryttere kører fredag 2. juli 2021 kører gennem Østerbro via Langelinie, Folke Bernadottes All, Østerbrogade og Jagtvej.

Her ligger en del af ruten på 1. etape af Tour de France med start ved H. C. Andersens Boulevard og mål ved Rådhuspladsen i København. 

Ruten blev offentliggjort 4. februar af blandt andre Tour de France-arrangørerne, erhvervsministeren og en række borgmestre på et pressemøde i Vejle. 

1. etape bliver en 13 kilometer lang og teknisk udfordrende enkeltstart. Den er dog også tilrettelagt, så de mange millioner tv-seere får flere kendte kulturattraktioner at se, bl.a. Kastellet og Den Lille Havfrue. Cykelekspert Rolf Sørensen peger på at den tekniske svære passage omkring Kastellet og ved Langelinie kan blive et højdepunkt på etapen.

Der er mega smalt. En meget fed passage, der er teknisk svær, men som bliver super flot at se på omkring den Lille Havfrue. Her ville jeg stå, hvis jeg var tilskuer den dag, siger Rolf Sørensen iføgle TV Lorry. 

Close

Translate »