Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Trænger du til stærkere briller?

Er synet blevet lidt svagere på det seneste? Synsproblemer er forskellige fra person til person, men i denne oversigt kan du lære lidt mere om, hvordan vores syn udvikler sig livet igennem. 

Hvordan udvikler dit syn sig i løbet af livet?

Vores syn udvikler sig vidt forskelligt i løbet af livet og det er svært at give et entydigt svar på hvornår din syn begynder at blive svækket. Nogle har brug for briller fra barnsben, andre får måske brug for briller eller linser i løbet af deres teenageår. Mange mennesker begynder at opleve synsproblemer omkring 40-årsalderen, uanset om de har haft synsproblemer før eller ej. Det viser sig typisk ved, at skærme og tekst skal være længere væk fra øjnene, før det bliver skarpt. Hvis du er i tvivl om den rette styrke for dig, kan en Optiker i København foretage en synstest på dig. På den måde kan du finde ud af, om du har brug for stærkere briller. 

Få en synsprøve i dit eget hjem

Hvis du er gangbesværet eller på anden vis har svært ved at komme til optikeren, kan du også sagtens få foretaget en synstest i dit eget hjem. Flere optikere tilbyder nemlig mobile synstester, hvor de kommer hjem til dig og yder den samme service som du ville have oplevet i forretningen.  

Det rette stel til ansigtet

Når det kommer til at vælge det rette stel, er det vigtigste, at de sidder godt på dit hoved. Når det er i orden, kan du kigge på ting som design og materialer. Visse stel passer bedre til bestemte hovedformer. Et firkantet ansigt kan f.eks. have gavn af et par runde briller, som kan bryde med det kantede udtryk og vice versa. Der findes masser af guides på nettet, som kan hjælpe dig med at finde det rigtige stel til dit ansigt. 

Close