Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Trifork på Redmolen vil være event-center

Teknologivirksomheden Trifork er flyttet ind på Redmolen på Gdanskgade 2 og åbner nu et ‘state-of-the-art’ event, møde og konferencecenter i kontorhuset.

Det nye center med navnet ‘CodeNode Copenhagen’ skal være et dynamisk mødested for eksperter og branchefolk inden for teknologi, data, etik og bæredygtighed.

“Med Triforks position inden for vidensdeling, communities og digital produktudvikling er vi stolte af at kunne åbne dørene til CodeNode Copenhagen som et samlingspunkt for de mange innovative virksomheder i og omkring København,” siger Oliver Kristoffersen, som skal står i spidsen for CodeNode Copenhagen.

“Vi føler et ansvar for at udfordre formen og rammerne for, hvordan workshops, konferencer og møder eksekveres. Samtidig er vi nysgerrige på, hvordan vores kunder får det maksimale ud af deres aktiviteter hos os. Udover de fysiske rammer, som kan justeres efter behov, har vores kunder mulighed for at få tilknyttet specialister, hvis formål er at maksimere udbyttet af kundens aktiviteter i CodeNode Copenhagen.”

CodeNode Copenhagen får blandt andet:

  • Hybridmøder
  • LED vægge
  • Design studio
  • Konferencelokale
  • Masterclass lokale
  • Bestyrelseslokale
  • Forplejning og bar
  • Netværk af specialister inden for optimering af møder og events

Om Trifork

Trifork er en global NextGen IT-virksomhed, der udvikler innovative softwareløsninger i samarbejde med sine kunder. Virksomheden har mere end 1.188 ansatte fordelt på 71 forretningsenheder med kontorer i 14 lande i Europa og USA og arbejder inden for seks forretningsområder: Digital Health, FinTech, Smart Building, Cloud Operations, Cyber ​​Protection og Smart Enterprise. Trifork står bag brandet GOTO, som driver et globalt teknologifællesskab med mere end 49 millioner visninger på YouTube. Trifork Holding er børsnoteret i København og aktien handles under tickeren TRIFOR.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »