Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Udlejning er i gang på kollegium

umeusKollegiet UMEUS i Helsinkigade tilbyder 275 værelser fra 5.200 kr. om måneden. Hvis man er til luksus som eget køkken, skal man betale lidt mere.

Kollegiet UMEUS Nordhavn i Helsinkigade 27 er et nyt kollegiekoncept udviklet af NREP A/S, som også har bygget kollegiet. Kollegieplanerne affødte klager og sagsanlæg fra en gruppe beboere i Århusgadekvarteret. Tidligere i år tabte beboerne en sag anlagt imod Københavns Kommune for at ændre i lokalplanen, så kollegiet kunne bygges. 

kollegiegrundLÆS OGSÅ: Beboere tabte sag om kollegiegrunden

 

 

Nu er kollegiet ved at være færdigbygget, og udlejningen er startet. Og ifølge hjemmesiden umeus.dk bliver UMEUS Nordhavn en helt ny måde at bo på kollegium på. Kollegiet har eget fitness, læsesal, grupperum, vaskerum, reception og café. 
I receptionen kan man møde sin Community Manager og resten af UMEUS teamet. Caféen drives af kollegiets beboere for kollegiets beboere, men inviterer også besøgende indenfor i åbningstiderne. Værelserne er allerede indrettet med skrivebord, seng og skab;

Alle studios er delvist indrettede for at reducere besvær og spild ved indflytning, skriver UMEUS på sin hjemmeside.

Hvert studio har eget badeværelse. Dertil kommer 15 fælleskøkkener som kan bruges til at lave mad sammen, have venner på besøg, holde film-aften osv. 

Hvert fælleskøkken består af 16-21 beboere, som vores undersøgelser viser er det optimale antal for sociale grupper. Dette antal er nok til at der altid er liv og folk du kender i køkkenet, men ikke så mange, at det bliver kaotisk, skriver UMEUS om deres tanker bag fælleskøkkenet.

Man kan også betale lidt mere, og få sit eget køkken. 84 af de 275 Studios har eget køkken. Størrelsen af de forskellige studios varierer også – fra 12 til 34 kvm. I de største studios kan man bo to sammen. Huslejen ligger fra 5200 til 8300 kroner pr. måned. Det svarer til hele – eller en stor del af – SU’en (6.321 kr. pr. måned før skat i 2021).

Close

Translate »