Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Vi tager ressourcer fra lande i krig

nicolasVi gør ikke nok for at forbedre situationen for lande som Syrien. I stedet integrerer vi deres befolkning herhjemme, og dermed tager vi noget af landets arbejdskraft

Så når engang landet får fred, er der ingen befolkning til at opbygge landet igen, og så kommer de aldrig op at stå igen.

Jeg bliver forarget, når jeg ser, at der næsten ingen ændring sker i forhold til flygtningestrømmen og integration. Det bør politikerne gøre bedre. Nu vil regeringen forbyde beklædninger som Niqab og Burka. Det er skridtet i den forkerte retning. Vi laver forbud mod deres tro og traditioner, som de har enhver ret til at have. Men det går begge veje.

Vi skal respektere hinanden. Hvis man ikke gør noget for at integrere sig ordentligt i landet, så burde man heller ikke være her.

Vi skal gøre noget ved problemet, der hvor det opstår. Vi skal gøre noget ved krigene. Når vi ikke gør det, tager vi på en måde landenes velfærd og rigdomme, fordi landets arbejdskraft forsvinder. Landet vil blive svækket og få en massiv mangel på arbejdskraft og penge. Så vil de aldrig komme op og stå igen, landet vil forblive svækket og næsten sikkert sat i krise igen. Derfor synes jeg at vi burde gøre mere for at forbedre situationen i krigsramte lande, som Syrien.

Nicolas har i uge 9 2018 været i praktik som folketingspolitiker hos Jane Heitmann (V).

Close

Translate »