Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.

Vil du også have et hyggeligere hjem? Læs her

Intet er mere hyggeligt end at have gæster på besøg i dit hjem. Her er der rig mulighed for at få snakket og hygget sig til langt ud på natten. Dog er der mennesker som vælger ikke at invitere folk hjem, fordi de ikke er tilfredse med hvordan de selv bor.

Er du også en af dem, som gerne vil gøre lidt ekstra ud af at gøre din indretning hyggelig og indbydende, kan du med fordel læse med her. 

Tænk over hvordan du har indrettet din dagligstue 

Det første rum, hvor det tit godt kan svare sig at lægge nogle ekstra kræfter i, er dagligstuen. Dette skyldes at det ofte er her hvor både dig selv og dine gæster opholder jer. 

Det er det rum du slapper af i, når du kommer hjem efter en lang dag. Herudover er det også det rum som ofte bliver brugt til at underholde gæster i. Herved er det vigtigt at du tænker over at der er en behagelig stemning. Når du skal skabe en stemning er det blandt andet vigtigt at du vælger nogle rare møbler, som er behagelige at opholde sig i. Herudover kan det også være en god ide at vælge møblerne i behagelige farver, så du sørger for at få skabt et roligt og afbalanceret rum. 

Overvej at ændre belysningen i dit hjem 

Det næste som også kan være med til at gøre dit hjem hyggeligere, er den belysning du vælger at have. Her kan det typisk være en god ide at vælge en mere dæmpet belysning, idet dette vil skabe en intim og hyggelig stemning. 

Her kan du også overveje at sætte pære i, hvor du selv kan styre hvor lyst du ønsker der skal være i rummet. På den måde kan du tilpasse lysstyrken til situationen, og dit eget behov.

Du skal have abonnement for at læse denne artikelFå adgang til Nordhavn Avis - Første måned på gratis prøve

Close

Translate »