Selvbetjening for abonnenter

[maxbutton id="1"] I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
sup stand up paddle DM 2015

VM i SUP til København

København skal i 2024 være vært for VM i Stand Up Paddle og Paddleboard. 

Det er forbundet “Surf & SUP Danmark” som har planer om at afholde ”ISA World SUP & Paddleboard Championship” (VM 2024) over fem dage i september 2024 i Københavns Havn på Amager Strandpark.

Visionen er at skabe en vandsportsevent i verdensklasse, hvor bredden og elite smelter sammen, og hvor professionelle udøvere, i fællesskab med amatører og hele bredden, herunder børn, unge og familier, gives mulighed for at padle rundt på samme ruter i de københavnske kanaler.

Der skal være to forskellige venues i København: Søren Kirkegaards Plads og de københavnske kanaler bliver centrum for mesterskaberne samt en breddeorienteret festival med arbejdstitlen: “Copenhagen City Paddle Festival”.  Den anden venue bliver Amager Strandpark hvor der afvikles konkurrencer i mere tekniske discipliner.

Surf & SUP Danmark forventer, at op mod 100.000 københavnere og besøgende vil tage del i eventen i løbet af de fem konkurrencedage. Størstedelen som publikummer langs ruterne i Københavns havn og kanaler og ved Amager Strandpark.

Under selve VM gennemføres endvidere en større paddle-festival på både vand og land med mulighed for at prøve forskellige vandaktiviteter. VM 2024 vil også blive brugt som anledning til at udvikle en årlig tilbagevendende, folkelig breddeevent i Københavns Havn: ”Copenhagen SUP Crossing”, hvor +1.000 deltagere padler en langdistance-rute i lighed med VM-ruten 2024. Kultur- og Fritidsforvaltningen har lavet en vurdering af projektet, og anbefaler, at kommunen støtter det via kommunens Megaeventpulje. 

Det samlede eventbudget er på 8,2 mio. kr. Københavns Kommune ansøges om et tilskud på 4,55 mio. kr. Sport Event Denmark forventes at bevillige et tilskud på ca. 1,6 mio. kr.

Close

Translate »