Selvbetjening for abonnenter

Gå til Selvbetjening I selvbetjeningen kan du administrere dit abonnement, for eksempel ændre perioder, tilmelde nyt betalingskort eller opsige.
womankind barbara nolsoe

WOMANKIND er tilbage med sanselig fotosession på kajen

Den danske fotograf Barbara Nolsøe inviterer til WOMANKIND fotosession under Åben Festival 10. september. Nolsøe vil sætte kvindekroppen fri af forestillinger, sammenligninger, fordømmelse, idealer, seksualisering og skam.

Der vil lyde klassiske toner fra Sandkaj, når fotograf Barbara Nolsøe igen laver en fotosession for (nøgne) kvinder i Nordhavn. 

Hendes løbende fotoprojekt WOMANKIND har før været i Nordhavn for at fotografere grupper af nøgne kvinder. Fotografierne kunne ses i EDDA Studio i Århusgade i februar.

Nøgne under samme præmis
Projekt WOMANKIND er et ongoing projekt, hvor fremmede kvinder mødes, og sammen poserer nøgne foran kameraet. 
“Projektet udforsker, hvad der sker med kvinders selvbillede og sammenligning med andre, når de under samme præmis er nøgne sammen,” fortalte Barbare Nolsøe.

Der har indtil nu været to WOMANKIND photoshoots, og der kommer flere. Ultimativt skal det ende med en bog. Kvinderne i projektet har alle meldt sig frivilligt via Instagram. 

Tillid og frihed
Det næste fotoshoot 10. september skal være en æstetisk, sanselig oplevelse, for Nolsøe har selv en søgende og sanselig tilgang til fotografiet, og giver gerne  plads til det uventede og det naturlige. Derfor skal de lydlige sanseindtryk også være bestemmende for fotoshootets gang. 

For Nolsøe hander projektet handler i høj grad om tillid, fælles intention og frihed, eftersom kvinderne møder hinanden for første gang, når de smider tøjet foran kameraet. Fotoshootet skal vækkes til  live af de fotograferede kvinder, musikerne og publikum, og sammen skabes et trygt og tillidsfuldt rum, hvor kreativiteten kan blomstre. 

At sætte hinanden fri
Nolsøe siger selv: 
“Det kræver mod og tillid at deltage i et WOMANKIND fotoshoot, men med en fælles intention sætter vi os selv og hinanden fri af alt hvad der måtte være ubehageligt, og i dét giver vi hinanden styrke til at være dem, vi er! When we connect, we cannot compare.”

Værkerne vil kort efter fotoshootet blive kurateret til en digital udstilling, som kan opleves på stedet.   

WOMANKIND foregår på Sandkaj 27, lørdag 10. september kl. 19-20. Tilmelding kræves. Skriv til barbaratandbergnolsoe@gmail.com. Skriv også, hvis man selv har lyst til at deltage i fotoshootet. Se mere på Instagram by.barbara.nolsoe eller barbaranolsoe.com

Close